Ofte stillede spørgsmål

SEND EN MAIL TIL DIN SHOPIFY-KONTAKT for at få et købsordrenummer.

Betalingsoverførsler sendes automatisk til dig via mail den dag, hvor betalingen forlader banken. Hvis du ikke har modtaget en advisering, kan du kontakte os på invoices@shopify.com.

Hvis du vil foretage ændringer af din forhandlerregistrering, skal du kontakte os på invoices@shopify.com.

Vi vil gerne gøre portalen så brugervenlig som muligt. Den kræver ikke en adgangskode, da portalen i sig selv indeholder meget få oplysninger (blot dit fakturanummer og din faktureringsdato) og ikke kan bruges til at opdatere eller ændre dine oplysninger på nogen måde. Dine bankoplysninger, faktiske fakturaer og andre følsomme oplysninger opbevares ikke på portalen.

Du kan kun have én mailadresse, der bruges til at logge ind på portalen. Bemærk, at du ikke behøver en adgangskode.

Hvis du vil annullere en faktura, skal du kontakte os på invoices@shopify.com

• Log ind på invoices.shopify.io ved hjælp af den mailadresse, der blev angivet under registreringen.
  • Gå til Fakturaer på startsiden, og vælg Send faktura.
  • Angiv dit Købsordrenummer, og udfyld formularen med en vedhæftet faktura (kun PDF-filer).

Din Shopify-kontaktperson er en Shopify-medarbejder, som anskaffer dine tjenester/produkter. Det er den person, som oprindeligt kontaktede dig med anmodningen om at bestille/købe.

Kontakt din Shopify-kontaktperson for at få hjælp.

Hvis du vil opdatere din faktura-PDF, skal du kontakte os på invoices@shopify.com.

Vedhæft mailkorrespondancen med din Shopify-kontaktperson.

Der er generelt intet behov for forskellige registreringer, medmindre du fakturerer os i en anden valuta eller har en kontrakt med et andet Shopify-datterselskab. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte os på invoices@shopify.com.

Da portalen ikke kræver login med adgangskode, er de oplysninger, som er tilgængelige efter indsendelse af fakturaen, minimale. Hvis der er en fejl med fakturaen (forkert vedhæftet fil, forkert beløb, forkert valuta osv.), vil vores team kontakte dig for at bekræfte oplysningerne. Hvis du vil håndtere problemet proaktivt, kan du kontakte os på invoices@shopify.com.

Shopify betaler alle forhandlere 30 dage efter indsendelsen af fakturaen, medmindre der er angivet udtrykkelige vilkår på fakturaen. Betalingen sker i den betalingskørsel, som falder tættest på fakturaens forfaldsdato.